Gratis verkenningsbox

Eerste hulp bij de
verkoop van jouw (t)huis

Vertrouwen in de vastgoedmakelaar bij de verkoop van je (t)huis is cruciaal. Bestel jouw verkenningsbox en krijg een exclusief pakket met tips, toegang tot een netwerk aan professionals en een handleiding hoe je aan de beste prijs verkoopt in regio Antwerpen. Leer ons beter leren kennen en kijk of het klikt.

Zet je huis verkoopklaar met de hulp van de juiste vakmensen

Vergaar meer kennis van de vastgoedmarkt in Antwerpen

Stel je verkoopdossier gemakkelijk samen met de hulp van de handleiding

Tools en tips om je bij te
staan in het verkoopproces

Toegang tot een netwerk aan professionals om je huis verkoopklaar te zetten

Het voordeel van vastgoedexperts is hun grote netwerk. We geven enkele adressen mee van getalenteerde vakmensen bij jou in de buurt. Zij attenderen jou op de verborgen gebreken en knappen ze indien nodig snel op.

Gids ‘Zorgeloos je (t)huis verkopen in regio Antwerpen’

In deze gids bereiden we je voor op het kluwen aan vragen en regeltjes. We geven antwoord op de meest gestelde vragen van verkopers en geven een overzicht van alle vereiste documenten, planning, prijszetting en kosten. Zo bespaar je veel opzoek- en papierwerk en dus ook tijd en geld.

Verkoopdossier eenvoudig samenstellen

In de verkenningsbox geven we marketingtips en makelaartools om snel en eenvoudig jouw verkoopdossier samen te stellen. Wat is het ideale moment om te verkopen om de beste prijs te krijgen? Hoe maak je professionele foto’s? Wat is de beste volgorde: verkoop je eerst en zoek je dan naar iets nieuws of net andersom?

“Ik kom dagelijks in contact met (ver)kopers en zie hoe ze steeds weer dezelfde fouten begaan, waardoor ze geld en tijd verliezen. Daarom vind ik het belangrijk dat ze goed geïnformeerd zijn vanaf het begin.”

— Mila, vastgoedexpert

Ontvang jouw gratis verkenningsbox en verkoop je (t)huis zonder zorgen

Zo weet jij wat je moet doen als er straks kopers aan de voordeur staan.

Op welk termijn wil je je huis verkopen?

Gratis en vrijblijvend

Scroll naar boven